Έκπτωση 30% στα Ofra Cosmetics με την χρήση του κουπονιού OFRALOVE

Συχνές Ερωτήσεις

 Σε πόσες μέρες θα μου έρθει η παραγγελία μου?

    Οι παραγγελίες φτάνουν σε εσάς εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Με ποιες εταιρείες courier συνεργάζεστε?

    Συνεργαζόμαστε με την Acs και την Courier Center.

Μπορώ να επιστρέψω την παραγγελία μου?

    Αρχικά, βεβαιωθείτε ότι η επιστροφή, δεν υπερβαίνει τις 5 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης, όπως αυτή αποδεικνύεται από τα έγγραφα παραλαβής και ότι όλα τα προϊόντα, για να μπορέσουν να επιστραφούν, θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική κατάσταση που τα παραλάβατε. Επικοινωνήστε μαζί μας με email στο info@buyaboo.gr ή τηλεφωνικά στο 2109531905 Δευτέρα με Παρασκευή 12:00-16:00.

Ποια είναι τα έξοδα αποστολής?

   Τα έξοδα αποστολής είναι 2€ για όλη την Ελλάδα και αν επιλέξετε την αντικαταβολή για τρόπο πληρωμής είναι επιπλέον 2€. Και για την Κύπρο είναι 8€ αλλά δεν είναι εφικτή η πληρωμή με αντικαταβολή.Για αποστολές ευρώπης μπορείτε να δείτε το κόστος συμπληρώνοντας τα στοιχεία διευθυνσης αποστολής.

Πως μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου?

    Για να ακυρώσετε την παραγγελία σας στείλτε ένα email στο info@buyaboo.gr γράφοντας στο θέμα "Ακύρωση παραγγελίας" και τον αριθμό της παραγγελίας σας.

Πως μπορώ να μάθω που βρίσκεται η παραγγελία μου?

   Όταν η παραγγελία σας φύγει από εμάς θα σας έρθει ένα mail που θα σας ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε και με ποια εταιρεία ταχυμεταφορών έχει αποσταλεί καθώς και τον αριθμό αποστολής. Από εκεί και μετά θα μπορείτε να απευθυνθείτε στην εταιρεία ταχυμεταφορών και με αυτόν τον αριθμό να την αναζητήσετε.

Μπορώ να έρθω από την εταιρεία σας να παραλάβω την παραγγελία μου και να ψωνίσω?

    Δυστυχώς δεν είναι εφικτό να έρθετε να παραλάβετε και να δοκιμάσετε τα προϊόντα από κοντά γιατι δεν υπάρχει φυσικό κατάστημα.

Πως μπορώ να γραφτώ στο e-shop?

   Στην πρώτη σελίδα που σας ανοίγει πατάτε επάνω δεξιά που γράφει login/register. Στην επόμενη σελίδα που σας ανοίγει, στο σημείο που γράφει Login / Register με Email , πατάτε πάνω στο register. Εκεί συμπληρώνετε το email σας και έναν κωδικό πρόσβασής που επιθυμείτε. Έτσι γίνεται η εγγραφή(register). Τις επόμενες φορές θα κάνετε εγγραφή (login) και αντίστοιχα θα φροντίζετε να είναι επιλεγμένο το login όταν θα βρίσκεστε στο σημείο Login / Register με Email. Προσοχή η εγγραφή B2b αφορά μόνο επαγγελματίες/συνεργάτες μας.

Τα προϊόντα που είναι out of stock πότε θα είναι ξανά διαθέσιμα?

   Παραλαβές έχουμε κάθε εβδομάδα, ανάλογα με την διαθεσιμότητα των κωδικών από τους προμηθευτές μας. Όταν είναι ένα προϊόν out of stocκ μπορέτε να το προσθέσετε στην wishlist σας και όταν θα ανανεωθούν τα αποθέματα θα ειδοποιηθείτε με email.

Οι θήκες των κινητών δεν υπάρχουν για άλλα μοντέλα εκτός από αυτά που βλέπω?

   Δυστυχώς για όσα μοντέλα δεν αναγράφονται στην λίστα δεν υπάρχουν διαθέσιμες οι πρώτες ύλες. Για να σιγουρευτείτε για την διαθεσιμότητα των μοντέλων ελέγξτε ολόκληρη τη λίστα.

Αποστολές στο εξωτερικό κάνετε?

  Αποστολές γίνονται στην Ελλάδα, στην Κύπρο και σε πολλές χώρες της Ευρώπης.

Αν δεν μου κάνει το νούμερο στα παπούτσια μπορών να το αλλάξω?

  Ναι, αν δεν σου κάνει το νούμερο γίνεται αλλαγή εντός 3 ημερών από την παραλαβή. Οι αλλαγές για τα παπούτσια είναι δωρεάν για αποστολές εντός Ελλάδος.

Πως μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα εκπτωτικό κουπόνι?

  Προκειμένου να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι, θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένος χρήστης στο e-shop για να σας εμφανιστεί το πεδίο ‘’κωδικός κουπονιού’’. Επίσης ο εκπτωτικός κωδικός πρέπει να γραφτεί ακριβώς όπως σας έχει δωθεί. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει προϊόντα που συμμετέχουν κάθε φορά στα εκπτωτικά κουπόνια (για τα προιόντα που βρίσκονται ηδη σε έκπτωση, η οποία υπερισχύει της έκπτωσης του κουπονιού, το κουπόνι δεν θα ισχύσει). Τα προιόντα που αφορούν σε φιλανθρωπικό σκοπό, εξαιρούνται απο τα εκπτωτικά κουπόνια. Βεβαιωθείτε ότι το κουπόνι βρίσκεται χρονικά σε ισχύ. Επίσης το κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μία φορά απο κάθε εγγεγραμμένο χρήστη.

Ποια προϊόντα δεν επιστρέφονται?

  Τα είδη προσωπικής φροντίδας και περιποίησης σώματος επιστρέφονται μόνο αν η συσκευασία τους είναι σφραγισμένη και, σε κάθε περίπτωση, δεν έχουν χρησιμοποιηθεί. Τα αρώματα, οι υγρές βάσεις μακιγιάζ (foundations) και τα βερνίκια νυχιών  δεν επιστρέφονται.