Σας ενημερώνουμε ότι από τις 4 Αυγούστου μέχρι και τις 20 Αυγούστου δεν θα πραγματοποιηθούν αποστολές. Όλες οι παραγγελίες θα επεξεργαστούν από τις 21 Αυγούστου. Καλό καλοκαίρι.

Συχνές Ερωτήσεις

 Σε πόσες μέρες θα μου έρθει η παραγγελία μου?

    Οι παραγγελίες φτάνουν σε εσάς εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Με ποιες εταιρείες courier συνεργάζεστε?

    Συνεργαζόμαστε με την Speedex και την Acs.

Ποια είναι τα έξοδα αποστολής?

   Τα έξοδα αποστολής είναι 2€ για όλη την Ελλάδα και αν επιλέξετε την αντικαταβολή για τρόπο πληρωμής είναι επιπλέον 2€. Και για την Κύπρο είναι 8€ αλλά δεν είναι εφικτή η πληρωμή με αντικαταβολή.

Πως μπορώ να μάθω που βρίσκεται η παραγγελία μου?

   Όταν η παραγγελία σας φύγει από εμάς θα σας έρθει ένα mail που θα σας ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε και με ποια εταιρεία ταχυμεταφορών έχει αποσταλεί καθώς και τον αριθμό αποστολής. Από εκεί και μετά θα μπορείτε να απευθυνθείτε στην εταιρεία ταχυμεταφορών και με αυτόν τον αριθμό να την αναζητήσετε.

Μπορώ να έρθω από την εταιρεία σας να παραλάβω την παραγγελία μου και να ψωνίσω?

    Δυστυχώς δεν είναι εφικτό να έρθετε να παραλάβετε και να δοκιμάσετε τα προϊόντα από κοντά γιατι δεν υπάρχει φυσικό κατάστημα.

Τα προϊόντα που είναι out of stock πότε θα είναι ξανά διαθέσιμα?

   Παραλαβές έχουμε κάθε εβδομάδα, ανάλογα με την διαθεσιμότητα των κωδικών από τους προμηθευτές μας. Όταν είναι ένα προϊόν out of stocκ μπορέτε να το προσθέσετε στην wishlist σας και όταν θα ανανεωθούν τα αποθέματα θα ειδοποιηθείτε με email.

Οι θήκες των κινητών δεν υπάρχουν για άλλα μοντέλα εκτός από αυτά που βλέπω?

   Δυστυχώς για όσα μοντέλα δεν αναγράφονται στην λίστα δεν υπάρχουν διαθέσιμες οι πρώτες ύλες. Για να σιγουρευτείτε για την διαθεσιμότητα των μοντέλων ελέγξτε ολόκληρη τη λίστα.

Αποστολές στο εξωτερικό κάνετε?

  Δυστυχώς αποστολές γίνονται μόνο στην Ελλάδα και την Κύπρο. Αν κάποια στιγμή προστεθεί μια οποιαδήποτε άλλη χώρα θα ανακοινωθεί.

Αν δεν μου κάνει το νούμερο στα παπούτσια μπορών να το αλλάξω?

  Ναι, αν δεν σου κάνει το νούμερο γίνεται αλλαγή εντός 3 ημερών από την παραλαβή.